Урочиста 39 сесія VII скликання Глибоцької селищної ради відкрила триденне святкування 580-ї річниці смт. Глибока

Після урочистого погашення поштової марки в приміщенні районного Будинку культури відбулась урочиста 39 сесія VII скликання Глибоцької селищної ради.

В роботі 39 сесії взяли участь поважні гості з Польщі, Рівенської області (м. Дубне), народний депутат Григорій Тіміш, очильники району та поважні гості селища.

На початку всі присутні стали свідками прекрасного відеозвернення молодої генерації до глибочан усього світу. Лунали щирі слова вітання від господарів та гостей свята. Атмосфера була приємною та душевною. У своєму вітальному слові селищний голова Григорій Ванзуряк подякував всім глибочанам за те, що вони є справжніми патріотами селища.

Радісно від того, що присутні щиро аплодували районному хору працівників культури, у виконанні якого прозвучала славетна пісня про Глибоку, соліст – Микола Чертушкін;
Оваціями глядачі сприйняли нову пісню про селище авторки Галини Семенюк-Сисолєтіної у виконанні дуету “Мелос” – Галина Семенюк-Сисолєтіна, Наталія Чернухіна.
Захопленими “браво” вітали на сцені шлягер минулих років у виконанні золотих голосів селища – Михайла Горбаня та Олексія Юркевича – «Я люблю Глибоку, як оту дівчину». Так само зал сприйняв пісні на слова Олександри Приходько-Возняк – “Тут не кінець, початок України. Через Глибоку йде в державу путь” та “Вечірня Глибока” у виконанні нового неповторного сімейного тріо – матері – Світлани Пожоги, доньки – Олени Грищук та внучки – Світланки Грищук. Оваціями глядачі зустріли і саму авторку Олександру Григорівну, яка зачитала поезію про селище “Калиновий оазис”.
До сліз на очах зворушив присутніх виконанням пісні про Глибоку син Григорія Траф’юка – Петро Траф’юк. Легко і щиро злітав такий схожий на батьків голос:
«Тут зробив колись я перший крок,
Тут зроблю свої останні кроки
І зрину птахом до зірок
З долоньки рідної Глибоки».
Брендом селища протягом довгих років був і залишається славетний народний аматорський ансамбль танцю «Ізвораш»! Засновник колективу – Григорій Іванович Нагірний – людина-епоха в історії селища, нажаль, сьогодні вже не з нами. Але його творчий доробок і його син – продовжують славетну справу. Отож, підготовча група «Ізвораш» із танцем «Хостропець» – керівник-постановник – директор районного будинку творчості та дозвілля Роман Нагірний – стали мажорним завершенням заходу! Дякую всім, хто відгукнувся на пропозицію і вклав свій час, сили, талант аби зробити початок святкувань Дня селища щирим і захоплюючим! Ми всі любимо нашу Глибоку. Зі святом!

Олена Рєпіна