«Буковинські намистинки» Глибоцького району скликають друзів

І знову наймолодші таланти Глибоцького району, Волоківської, Тереблеченської та Глибоцької ОТГ дарували своє мистецтво прихильникам дитячої творчості. 16 травня у актовій залі Глибоцького ліцею відбувся районний етап дитячої творчості серед дошкільних навчальних закладів та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів, цього разу під промовистою назвою «Буковинські намистинки». Метою фестивалю є підтримка талановитих та обдарованих дітей дошкільного віку у різних видах мистецтва, розвитку їх творчих здібностей та участі у гала-концерті обласного  фестивалю «Буковинські намистинки» з нагоди відзначення Міжнародного Дня захисту дітей.

Фестивальна програма проходила у номінаціях естетичного напрямку: хореографія, вокальне мистецтво, фольклор, оригінальний жанр.

Учасники фестивалю – вихованці Волоцького, Полянського, Глибоцького, Тереблеченського, Молодійського, Нижньосинівецького, Чагорського, Луковицького, Коровійського, Черепковецького ДНЗ та Грушівського НВК не залишили байдужими жодного глядача. А дійство на сцені насправді було захоплюючим: вірші та пісні юних артистів змінювалися яскравим феєрверком запальних українських, румунських таночків.

У залі панувала доброзичлива атмосфера, яку створювали гості та батьки вихованців. Нагородою для юних артистів були бурхливі аплодисменти глядачів.

Заступник начальника управління освіти Інна Цуркан та голова районного комітету профспілки працівників освіти району Світлана Лазурко за високий рівень роботи з розвитку творчості дітей дошкільних закладів, якісну підготовку нагородили учасників та їхніх наставників.

Тож, хай маленькі  учасники – «намистинки» ростуть