До благодійної акції «Серце до серця» долучився учасник «Голосу країни»

І вкотре – квітень, Великдень і благодійна акція «Серце до серця» на Глибоччині. Вже третій рік поспіль Глибоцький район утримує першість серед районів держави за сумою зібраних коштів і удостоєний найвищої нагороди фонду – «Золоте серце України».

Щороку організатори заходів намагаються залучити до благодійництва якнайширше коло учасників. Для цього на фінальні акції запрошували і модельне агентство «Рута» Чернівецького державного коледжу дизайну та економіки, і зіркову команду КВК «Торнадо Люкс», з її іскрометним ведучим Гуцулом Драконом, проводили концерт духовної музики серед вірян краю.

Родзинкою благодійного концерту цього річ стала участь у заході учасника «Голосу країни», уродженця с. Червона Діброва, що належить до Глибоцької ОТГ, фаворита 8-го сезону команди Тіни Карль найпотужнішого вокального шоу країни – Андрія Рибарчука!

На початку свята доброчинності всіх присутніх привітали голова Глибоцької райдержадміністрації Гергій Придій, перший заступник голови районної ради Віталій Гуменний, секретар селищної ради Глибоцької ОТГ Олена Бадюк, які зробили перший внесок у благодійну скриньку. Георгій Придій подарував Андрієві Рибарчуку оберіг – ікону Воскресіння Христового та побажав подолання нових вершин.

Повний зал Глибоцького районного будинку творчості та дозвілля – директор Роман Нагірний – охоче аплодував і вихованцям гуртків РКБТД – вокалістам та учасникам студії «Гран- Прі», і відомій чернівецькій співачці, журі дитячого конкурсу «Зірковий марафон» – Сусанні Радимовській. Та справжній шквал овацій зірвав той, хто пройшов крізь вогонь батлів та вийшов до прямих ефірів – Андрій Рибарчук.

У діалозі із ведучою заходу – начальником відділом культури і туризму Оленою Рєпіною – хлопець поділився своїми роздумами про волонтерську діяльність, розквіт України, успіх об’єднаних зусиль та з приводу багатьох інших концептуальних речей, що розкрило його як цілісну особистість, небайдужу, щиру людину.

Голова Глибоцької ОТГ Григорій Ванзуряк та староста рідного села Червона Діброва Володимир Чоботар побажали зірковому краянину успіху в конкурсі. Григорій Степанович запросив дати сольний концерт з нагоди 580-ї річниці селища Глибока, яке відзначатиметься в червні цього року; громада вітала таку ідею бурхливими аплодисментами.

Лічильна комісія оголосила результат цьогорічного благодійного збору – 16100 грн. Анна Рибарчук – голова регіонального фонду «Серце до серця» розповіла про мету цьогорічного збору – на обладнання для слабочуючих дітей, подякувала краянам за щедре серце і небайдуже ставлення до всенародної справи.

Захід пройшов на хвилі високого піднесення! Одну справу зроблено! Тепер об`єднатися і активним голосуванням привести до перемоги талановитого краянина!

Олена Репіна,  Фото: Віктора Романюка