Засідання клубу за інтересами “Струни серця”

В неділю, 26 лютого, в читальному залі центральної районної бібліотеки відбулось засідання клубу за інтересами “Струни серця” та  зустріч з поетесою і керівником літературної студії “Витоки” Олександрою Приходько-Возняк, яке було приурочено міжнародному Дню рідної мови, 146-й річниці з Дня народження  Лесі Українки та ознайомлення з новою збіркою Олександри Григорівни “Спалахи”.

Засідання розпочалося з інформаційного досьє “Історія української мови”, де бібліотекар Лідія Брудер ознайомила всіх присутніх з історією української мови та наголосила на тому, що мова- духовний скарб нації і потрібно ще змалечку виховувати в собі справжню людину, створити в своїй душі світлицю, у якій зберігається найцінніший скарб – мова.

З життєвим та творчим шляхом відомої української поетеси Лесі Українки ознайомила бібліотекар Ольга Пінчук. Присутні пригадали про багатогранну творчу особистість, про незгасимий вогонь її таланту, про високе поетичне слово та  із задоволення прослухали уривки з творів Лесі Українки, які декламувала Олександра Григорівна.

На завершення Олександра Приходько-Возняк ознайомила з новою збіркою “Спалахи”, презентація якої відбудеться в березні.