Земля – наш спільний дім

Усі ми живі творіння природи на планеті, і кому як не нам берегти свою Землю, вона така одна, і ніхто не знає, чи є ще якась планета, де процвітає життя, подібне на наше.

Людина — розумна істота, яка наділена великими можливостями, тому саме на нас з вами покладаються великі надії у збереженні довкілля. І саме з метою збереження довкілля 12 березня у гостинній актовій залі Глибоцького ліцею відбувся районний етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім».

У Конкурсі взяли участь агітбригади з 5 шкіл району, а саме: Багринівської ЗОШ І-ІІІ ст., Старововчинецького ліцею, Луковицької ЗОШ І-ІІІ ст., Димківського НВК та Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. Творчі виступи були присвячені темі: «Раціональне природокористування».

Колективи презентували еколого-просвітницьку та природоохоронну діяльність проведену протягом навчального року, її результативність з використанням плакатів, малюнків, фотографій, відеосюжетів (у довільній формі), а також конкурсний виступ, в якому поєднувались різні жанри, стилі і напрями мистецтва, демонстрували власні досягнення в просвітницькій та природоохоронній діяльності.

Виступи колективів оцінювало журі, а саме:

  1. Інна Юріївна Цуркан – заступник начальника управління освіти Глибоцької районної державної адміністрації – голова журі;
  2. Надія Миколаївна Шородок – методист природничого відділу Глибоцького районного будинку творчості дітей та юнацтва – секретар журі;
  3. Оксана Костянтинівна Стрельчук – директор районного будинку творчості дітей та юнацтва – член журі;
  4. Наталія Василівна Ванзуряк – завідувач відділу організаційно-масового Глибоцького РБТДЮ;
  5. Домніка Лазорівна Шова – методист Глибоцького районного будинку творчості дітей та юнацтва – член журі.

Отож, оцінивши виступи колективів, журі ухвалило визнати переможцями І районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» та нагородити грамотами управління освіти Глибоцької РДА:

  • І місце – агітбригаду «Екоюнь» Старововчинецького ліцею, кер. Т.Д Сидоряк.;
  • ІІ місце – агітбригаду «Green» Коровійської ЗОШ I-IIIст., кер. А.І.,  Цехмістир, О.І Чимчинська., К. Д. Скутар;
  • ІІ місце – агітбригаду «Нова генерація» Димківського НВК, кер. Р.Р. Гумельник ;
  • ІІІ місце – агітбригаду «3D» Багринівської ЗОШ, кер. М. І. Горечка;
  • ІІІ місце – агітбригаду «Еко-лук» Луковицької ЗОШ I-IIIст., кер. Х. І. Павлович

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!!!