Всеукраїнська громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”

Працівники Глибоцького районного сектору управління ДСНС України в Чернівецькій області 6 березня провели Всеукраїнську громадську акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”. Захід відбувся на території Глибоцького професійного ліцею.

Головним завданням акції стало ознайомлення дітей та дорослих з основними правилами пожежної безпеки, роз’яснення питань безпечної життєдіяльності населення, популяризація професії рятувальника.

Працівники Глибоцького районного сектору управління ДСНС України в Чернівецькій області провели для присутніх показовий виступ із залученням пожежно-рятувального автомобіля та спеціальної техніки. Рятувальники продемонстрували дії під час виникнення різних надзвичайних ситуацій.

Під час проведення Всеукраїнської громадської акції “Запобігти. Врятувати. Допомогти” діти змогли дізнатись від фахівців Державної служби з питань надзвичайних ситуацій багато корисної інформації та навчились правильно реагувати на виникнення надзвичайних ситуацій.

Вони зауважували: нелегка професія рятувальника є надзвичайно необхідною для забезпечення безпеки громадян, збереження національного багатства та довкілля. Рятувальники наголосили, щодо дотримання правил пожежної безпеки, та відповіли на усі питання дітей.