ТУРНІР З БАСКЕТБОЛУ НА ПРИЗ ГАЗЕТИ “НОВИЙ ДЕНЬ”

У неділю, 26 лютого 2017 року, відбувся традиційний турнір на приз газети “Новий День”. Цей турнір викликав неабиякий інтерес у жителів селища та району – і не дарма, бо на турнір прибули одні з найсильніших команд Чернівецької області, а саме Новоселицького, Кельменецького, Сторожинецького та Глибоцького районів.

29 років тому було започатковано цей турнір. За ці роки він виріс із районного до обласного, та у перспективі планує стати міжнародним.

У запеклій боротьбі перемогу здобули господарі майданчика, баскетболісти Глибоцького району, друге місце посіли гравці з Новоселиці, третіми стали спортсмени з Сторожинця. Четверте місце посіли дебютанти турніру – кельменчани. Кращим гравцем став Стас Ростецький.

Усі команди були нагороджені медалями і почесними грамотами, а переможці отримали кубок з рук головного редактора газети “Новий День” Миколи Ауреловича Шапки.

Турнір пройшов на високому організаційному рівні, а спортсмени готуються до зустрічі у наступному році на ювілейному, 30-му, турнірі на приз газети “Новий День”.