Відбулась підсумкова нарада працівників культури району

Відбулася нарада працівників культури району за підсумками роботи 2017 року. В нараді взяли участь народний депутат Верховної Ради України Григорій Тіміш, перший заступник голови Глибоцької райдержадміністрації Віталій Коломієць, голова Глибоцької районної ради Петро Панчук, заступник начальника управління культури Чернівецької ОДА Тетяна Шарагова.

Начальник відділу культури і туризму Олена Рєпіна доповіла про роботу за 2017 рік, окресливши основні здобутки та проблеми строкатої палітри галузі культури: клубні та бібліотечні заклади, народні аматорські колективи, школи естетичного виховання, музеї, національності та релігії, туризм. Співдоповідачі – директор Глибоцької районної централізованої бібліотечної системи Ольга Ковальчук та директор Глибоцького районного будинку творчості та дозвілля Роман Нагірний доповнили інформацією про рейтингові показники, матеріально-технічну базу закладів культури, знакові заходи.

Доповідачі дякували команді колег за якісну роботу районній владі, що допомогла подолати фінасово нестабільний рік, знайшовши ресурси зберегти галузь, народному депутату за понад 3 мільйони спрямованих на культуру району коштів із державної субвенції на соціально-економічний розвиток.

Віталій Коломієць наголосив на великій конкуренції, що діє у сфері надання культурних послуг, закликав працівників культури постійно вдосконалювати свій професійний рівень, щоб відповідати запитам часу.

В цей день за підсумками творчих звітів та за рейтинговими показниками грамотами глибоцької РДА та районної ради та грамотами відділу культури і туризму, а також ціними подарунками було нагороджено понад 20 працівників та колективів галузі культури.