В Глибоцькому районі фінішував Чемпіонат України з лижного туризму

На мажорній ноті для спортсменів-туристів у Глибоцькому районі фінішував чемпіонат України з лижного туризму.

На дистанції “Лижний маршрут” протяжністю близько десяти кілометрів спортсмени Чернівецької області вибороли І місце.

Наступного дня туристи-лижники змагались в особистій дистанції. Капітан команди з Буковини Андрій Федорюк був третім, а дівчата Наталя Шелепюк і Галина Федорюк здобули відповідно друге та трете місця, що у підсумку дозволило команді стати переможцями.

Третього дня в умовах справжньої весняної відлиги Буковинські спортсмени у складі А. Федорюка, О. Кіса, А. Марчука та Н. Шелепюк змагалися на дистанції 5-го класу складності “Смуга перешкод” (командно). Тут наші спортсмени на мить відстали від команди Волинської області. У підсумку буковинці стали переможцями у чемпіонаті України.

Змагання пройшли на високому організаційному рівні, за що спортсмени з усіх куточків нашої держави щиро вдячні і висловили бажання знову провести змагання такого рівня на засніжених трасах  Глибоччини.

Найщиріші слова вдячності всі учасники змагань висловлюють управлінню освіти Глибоцької райдержадміністрації  (начальник В.І.Барарюк); Волоківській ОТГ (голова В.І. Глопіна); директору Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ст. С.Д.Паламар. А також персональна подяка кухарям школи Людмилі Руснак і Олені Джуряк.

Особливі слова вдячності лунали і для організаторів чемпіонату України – Глибоцькому центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді, турклубу “Мередіан”  в особі  директора Дудки Анатолія Петровича.