Урочисте вшанування ФК «Жайвір» с. Турятка відбулося у сільському Будинку культури

2 грудня у селі Турятка вібулося свято футболу. Місцева команда, яка п’ять років не брала участі у Чемпіонаті Глибоцького району, у 2017 році відновилася. Хоча стартову гру ФК «Жайвір» і провалив, програвши 2:4, все ж гравці не опустили руки, зібралися і увесь чемпіонат пройшли, як на одному диханні, і за два тури до завершення чемпіонату здобули 1-ше місце у другій групі. Отож, сезон 2018 року футболісти з Турятки гратимуть у першій, більш сильнішій групі.

На святково прикрашену сцену Будинку культури с. Турятка для урочистого нагородження кращих гравців та загалом всіх футболістів ФК «Жайвір» піднялися заступник голови федерації футболу Глибоцького району Микола Лях та сільський голова Іван Дудкович.

Кращим грацем першості району у другій групі став Максим Остафійчук, кращим бомбандиром – Богдан Тарабас, кращийм голкіпером – Ігор Токарюк, кращим захисником – Василь Токарь, кращими півзахисниками – Андрій Блуй та Іван Дроняк.  Теж відмітили ветерана команди – Михайла Григораша та наймолодшого гравця – Дмитра Попеску. Особисту подяку висловили одному з тренерів Івану Дудуцу.

Щиро вітаємо футбольну команду «Жайвір» села Турятка. Бажаємо гравцям міцного здоров’я, щастя, благополуччя, мирного неба над головою на нових перемог у вищій групі першості Глибоцького району у 2018 році.