Глибоцький ліцей долучився до конкурсу “Кращі практики молодіжної роботи в Україні-2017”

25 червня Міністерство молоді та спорту за підтримки ПРООН оголосило конкурс найкращі практики молодіжної роботи в Україні

Міністерство молоді та спорту України за підтримки ПРООН шукало історії місцевих громад задля просування якісної молодіжної роботи та активної громадянської позиції молоді.

Мета проекту – сприяти подальшому поширенні ефективного досвіду українських міст та громад щодо залучення молоді до процесу прийняття рішень, розширення можливостей молодих людей адвокатувати реформи та розвитку їхніх компетентностей і навичок задля розбудови майбутнього, якого вони хочуть.

Трохи інформації про конкурс  “Кращі практики молодіжної роботи в Україні-2017”

До 1 жовтня потрібно було заповнити анкету та поділитися із журі конкурсу своєю історією. Глибоцький ліцей міг презентував успішний досвід роботи з молоддю навіть в деяких напрямками:

– участь молоді в процесах демократизації;

– забезпечення участі молоді в житті громади;

– розвиток молодіжних громадських організацій;

– волонтерство;

Презентували саме свій проект «Залиши після себе відбитки від взуття, а не сміття» (сталий розвиток та екологія). Дана практика, увійшла разом з переможцями до друкованої версії Каталогу кращих практик молодіжної роботи в Україні-2017.

Слід зазначити, що керівника практики відібрано та запрошено до участі в Першому Всеукраїнському форумі молодіжних працівників та працівниць в Харкові 27-29 листопада.