«Живи і працюй в Україні!» – у Глибоцькому центрі зайнятості відбувся круглий стіл

«Живи і працюй в Україні!» – під таким гаслом в Глибоцькому районному центрі зайнятості разом із соціальними партнерами та роботодавцями  було проведено круглий стіл, на якому були присутні представники органів влади,Чернівецького обласного центру зайнятості,об’єднаних територіальних громад та сільських рад Глибоцького району, а також представники компанії Аутомотів електрик Україна.

Відкрила захід заступник директора обласного центру зайнятості Марія Кобелєва, яка розповіла про діяльність служби зайнятості у світлі вимог  Закону України «Про зайнятість населення», про перспективи працевлаштування на ринку праці Глибоччини та подолання безробіття.

Продовжили розмову представники компанії Аутомотів електрик Україна, які детально ознайомили з умовами праці на підприємстві, про обов’язки працівників, можливості навчання на виробництві, рівень заробітної плати, та про весь пакет соціальних умов та гарантій котрі отримують працівники.

Підприємство здійснює навчання персоналу, під час якого працівникам оплачується проїзд, вони забезпечуються харчуванням. За цей період виплачується заробітна плата та кошти на відрядження. ТОВ «АутомотівЕлектрік Україна» – одне з небагатьох підприємств, яке гарантує своїм працівникам широкий пакет соціальних послуг: офіційне працевлаштування та офіційну зарплатню, забезпечення спецодягом, довезення до місця роботи. На території заводу працює  їдальня з пільговим харчуванням, є кімната відпочинку, спортзал.

Круглий стіл пройшов динамічно, у теплій, доброзичливій атмосфері.