Керівництво Глибоцького району відвідали села Луківці та Корчивці

Голова районної державної адміністрації Георгій Придій разом з начальником управління освіти РДА Василем Барарюком відвідали Луковицьку сільську раду, де з сільським головою Віктором Косованом обговорено подальший соціально-економічний розвиток населених пунктів. Посадовці відвідали Луковицький дошкільний навчальний заклад, де відбувається реконструкція з добудовою додаткових приміщень – актової зали, ігрової кімнати та спалень.

Георгій Придій оглянув приміщення Луковицької ЗОШ І-ІІІ ст., де визначено пріоритетну проблему школи на даний час – це заміна даху приміщення школи, яка за довгі роки експлуатації повністю вичерпала свій ресурс. Старе покриття у багатьох місцях потріскалось від часу та перепадів температури. На разі розробляється проектно-кошторисна документація на здійснення необхідних робіт. Крім того, керівник районної виконавчої влади, в рамках робочої поїздки, відвідав Кутбаїнську ЗОШ І ступеня, де обговорили найважливіші питання життєдіяльності закладу.

Також, Георгій Придій спільно з першим заступником райдержадміністрації Віталієм Коломійцем та начальником філії «Глибоцький райавтодор» Віктором Козачуком відвідали село Корчівці, де оглянули автомобільний міст, який потребує негайного ремонту. Посадовці обговорили всі необхідні роботи, які потрібно виконати та забезпечення необхідними будівельними матеріалами. Георгій Васильович зазначив, що провести ремонт автомобільного мосту необхідно в найкоротші терміни.