За весь час існування рок-н-ролу ви не знайдете жодного дня, який не містив би важливих для рок-історії подій

     Сьогодні, 11 червня, у 1949 році народився ударник гурту ZZ Top Френк Бірд.

   Наперекір своєму прізвищу (“борода”) Френкі єдиний у ZZ Top, хто не цурається бритви. У цей же день у 1952 році народився співак і гітарист Донні ван Зант, найбільше відомий за багаторічною роботою в гурті 38 Special. Він є братом Ронні і Джонні ван Зантів, які в різні часи очолювали гурт Lynyrd Skynyrd. І в день народження Донні, 11 червня 1991 року, Джонні ван Зант вирішив відродити Lynyrd Skynyrd, який припинив існування із загибеллю Ронні та кількох інших членів гурту в 77 році.

 

     10 червня 1976 року Пол МакКартні із гуртом Wings виступив на новозведеному стадіоні Kingdome у Сіетлі. Цим концертом гурт встановив новий рекорд відвідуваності, виступивши перед публікою числом 67100 осіб.

 

    9 червня, народилися: –  у 1941-му – засновник гурту Deep Purple, клавішник Джон Лорд. – у 1947 – співзасновник і гітарист гурту Uriah Heep, Мік Бокс, – а у 1950-му – басист Тревор Болдер із того ж колективу. Крім них 9 червня день народження відзначає фронтмен гурту Muse Меттью Белламі. Цими днями очікується вихід реміксованого альбому Origin of Symmetry, присвяченого 20-літтю епохального диску.

Джерело: Радіо Рокс