Бібліотекарі Червоної Діброви провели для мешканців села творчий звіт

24 вересня відбувся творчий звіт перед населенням бібліотеки-філії №72 с. Червона Діброва «Про хліб, про мир, про Україну».
На заході були присутні представники центральної районної бібліотеки. Ведучі Наталя Горло та Роксолана Чоботарь розповідали про красу та велич української землі, які супроводжувалися патріотичними відеороликами про Україну. Пройшлись історичними сторінками 2017 року, згадали про 85-роковини Голодомору 1932-1933 рр., 100 річчя української революції та 500-річчя Європейської Реформації, 325-річниці Дня Українського козацтва та 75-річчя утворення УПА.
Вірші місцевого поета Володимира Чоботаря «Ми – діти нероздільної держави», «Я тішусь тим, що я є українець» декламували читачі бібліотеки Ірина Метрусь та Наталя Коба.

Також завідуюча бібліотекою-філією підготувала відеопрезентацію «Моє бібліотечне портфоліо» про роботу бібліотеки за 2017 рік, представила книжково-ілюстративну виставку «В серці рідна Україна». Зал прикрасили виставки вишитих робіт місцевих майстринь Марії Чепишко та Лікерії Стрільчук та робіт з бісеру майстринь Марії Тащук та Тетяни Салагор.
Будьмо гідними своїх предків, бережімо волю і незалежність України, поважаймо свій народ і його мелодійну мову. Шануймо себе і свою гідність і шановані будемо іншими.