Носив коханій портфель зі школи, дарував їй конвалії, а вона чесно і терпляче чекала на нього два роки повернення з армії

Сьогодні, 15 травня – Міжнародний день сім’ї

Життя цього подружжя глибочан Оксани та Володимира Дудки разом уже 40 років, але оповите романтикою, якою не часто, мабуть, зустрінеш і в піснях. Сумлінний і скромний Володька носив зі школи Оксанці портфелик. А від так щороку на весні дарував дівчинці букетик свіжих конвалій. Вона ж довго придивлялась до хлопця, міркувала щось собі, але коли його забрали на службу в армію, два роки – з дня на день терпляче і чесно чекала повернення Володі додому. Словом, хоч пиши класичний роман.

Можливо, він колись буде написаний, та такої міцної сім’ї, де батько з матір’ю виростили ще двох прекрасних синів, до яких тепер додались четверо онуків, як кажуть, ще треба пошукати. Власне, не тільки у Глибоці.

І тут, гадаю, цілком доречним буде навести і дуже влучний вислів, що свого часу народився в народі: міцна сім’я – міцна держава. Тож, навіки хай славна буде Україна, де є такі сім’ї.

 Василь Гейніш.

світлина з паломницької подорожі до Меджугор’є (Боснія і Герцоговина)

P.S.   Ще один штрих. Володимир Дудка вже понад 40 літ радує всіх своєю творчістю музиканта (грає на гітарі та співає)  на численних забавах.