DESPRO відібрало старосту села Червона Діброва для участі у тренінгу

За результатами минулорічного навчання у “Школі місцевого самоврядування – 2016” проект DESPRO разом з Асоціаціями органів місцевого самоврядування (ВАССР, УАРОР і АММУ) здійснили відбір серед кращих випускників Школи для участі у заключному етапі навчальної програми ― тренінгу з інтерактивних методик викладання для дорослої аудиторії.

Учасниками стали представники органів місцевого самоврядування з 10 різних областей України. Глибоцьку громаду представляє староста села Червона Діброва – Володимир Чоботарь.

Тренінг передбачає 5 днів інтенсивних навчань, під час яких учасники зможуть ознайомитись із комунікативними навичками тренера, найсучаснішими методиками та техніками проведення інтерактивних навчань, принципами навчання дорослої аудиторії, а також втілити на практиці отримані знання та навички із розробки та проведення тренінгів із використанням вивчених методів.

У результаті найкращі учасники будуть запрошені самостійно провести тренінг щодо власних кращих практик для представників наступної Школи місцевого самоврядування DESPRO.