Школу у Йорданештах вже майже добудували, – посадовці кажуть, що будівельні роботи завершилися на 87%

21 вересня у Йорданештській загальноосвітній школі відбулася виїздна виробнича нарада, під час якої її учасники оцінили стан робіт та визначили строки здачі об’єкту у експлуатацію. Разом з заступником обласної державної адміністрації Ігорем Богатирцем у роботі взяли участь голова Глибоцької районної ради Петро Панчук, перший заступник голови Глибоцької РДА Віталій Коломієць, заступник директора Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА Надія Періус, начальник управління освіти Глибоцької РДА Василь Барарюк, сільський голова Георгій Лютик, підрядчик робіт Василь Бічер (ТзОВ «Надія») та представники батьківського комітету школи села Йорданешти.

Під час відвертої розмови посадовці звернулися до батьківського колективу з пропозицією долучитися до щоденного контролю за виконанням плану робіт, а також щодо участі мешканців села у роботі з благоустрою школи та її території для якнайшвидшого завершення робіт.

Для влади дуже важливо завершити цю школу, тому було обіцяно здати об’єкт протягом жовтня, щоб учні вже у другій чверті сіли за парти у нових класах Йорданештської ЗОШ. Кошти на закінчення робіт з державного бюджету отримали повністю. За рахунок усіх джерел фінансування на завершення будівництва навчального закладу у 2017 році передбачено 10213,11 тис. грн.

Наразі на об’єкт завезені всі необхідні будівельні матеріали. Проводяться оздоблювальні роботи всередині приміщень та роботи з благоустрою території. Здійснюється перенос кухонного обладнання в новий харчоблок. Будівельна готовність об’єкта на даний час становить 87%.