Олімпійський тиждень пройшов у Стерченському ДНЗ

Фізичне виховання є одним з найважливіших напрямків дошкільної освіти. Воно спрямоване на збереження і зміцнення здоров’я дошкільників, гармонійний розвиток, формування у дітей життєво важливих рухових умінь і навичок, вироблення звички до здорового способу життя. У системі заходів, спрямованих на зміцнення здоров’я, загартування, виховання у дітей прагнення бути сильними, спритними, витривалими важливе місце належить проведенню олімпійських тижнів.

У Стерченському ДНЗ з 11 по 15 вересня в рамках Олімпійського тижня за окремим планом пройшли малі Олімпійські ігри. Протягом тижня вихованці знайомилися з історією Олімпійських ігор, із кодексом учасників змагань, із принципами Олімпійського руху та змагались.
Девіз учасників змагань: «Бути здоровим – висока мета, кожного хто у садочку зроста. Бути здоровим, красивим і дужим, розумним, активним і чуйним до друзів». Завершився олімпійський тиждень закриттям малих Олімпійських ігор, де показали свою фізичну підготовку не лише діти, а й вихователі.

Діти з задоволенням виконували спортивні вправи, брали участь в естафетах, грали в рухливі ігри, отримали заряд позитивних емоцій. По закінченню Олімпійських ігор всі учасники були нагородженні медалями та солодощами.

Вихователь Стерченського ДНЗ: Харена С.І.