Волонтери вдячні глибоччанам за небайдужість та допомогу

Кажуть, що наші люди втомились від війни, від волонтерства. Від  війни – може й так, але доброчинність, людяність та бажання допомоги у мешканців Глибоччини не має меж.

Ось і сьогодні, 8 лютого 2017 року, волонтери ГФ “Козацька варта” спільно з волонтерами районного осередку Української спілки воїнів Афганістану повернулися із зони проведення АТО, де побували у наших воїнів-земляків в Луганській та Донецькій областях.

Також волонтери ВО “Буковина – українському війську”, Глибоцька ЦРКЛ та Глибоцький ПМСД передали медикаменти, які було передано до лікарні в місто Покровськ, де лікуються наші поранені воїни та жителі міста Авдіївка.

Волонтери ГФ “Козацька варта” від імені наших захисників дякують всім доброчинцям, які долучилися до організації поїздки, а саме: Кіцманському волонтерському коорденаційному центру “Допомога українській армії”; депутату Чернівецької обласної ради від ВО “Свобода” Крохмалю Віктору Дмитровичу.; директору житлового комплексу “ВОДОГРАЙ” Зозуляку Василю Володимировичу; Глибоцькій РДА та районній раді; керуючому ТВБВ “ОЩАДБАНК” Колотилові Юрію Танасійовичу; ФГ “Колос” – Безушкові Іллі Давидовичу; ФГ “Серет” – Микитюку Василю Дмитровичу; прихожанам та настоятелю храму Святої Рівноапостольної Княгині Ольги о.Роману; Пастору церкви адвентистів сьомого дня Жолобчуку Василю Івановичу; ПП Німачуку Віталію; ПП Цибуляку Миколі; ПП Гуцуляку Валерію; ПП Рубацю Сергію та ПП Рубанцю Олегові; колективам, учням та батькам шкіл та дошкільних навчальних закладів району.

Слава Україні! Героям Слава!