Дистанційне навчання продовжили іще на тиждень

Шановні жителі Глибоцької громади! Онлайн-заняття триватимуть до 11 лютого.

Таке рішення під час свого засідання ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 3 лютого 2022 р.

Згідно результатів моніторингу епідемічного перебігу захворюваності на території Чернівецької області, зумовленої гострою респіраторною хворобою COVID19, спричиненої  коронавірусом SARS-CoV-2, ситуація залишається вкрай напруженою, в тому числі через показник рівня госпіталізації. На 3 лютого 2022 р. він склав 90% при нормативному 60%. Заповнені також ліжка, відведені для хворих на COVID-19 дітей. У зв’язку із цим, головна санітарна лікарка Буковини  Наталія Гопко закликала комісію ТЕБ та НС продовжити дистанційне навчання.

Це стосується шкіл, ліцеїв, училищ, технікумів, коледжів, а також мистецьких, музичних та спортивних шкіл, секцій та закладів вищої освіти у Чернівецькій області. Водночас дитсадки та спеціальні заклади освіти роботу не припинятимуть. З протоколом рішень можна ознайомитись за посиланням Протокол №2 від 03.02.2022.

 

Відповідно до вище зазначеного, сьогодні, (4.02.2022р.) відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Глибоцької селищної ради. Згідно протоколу рішення навчальні заклади Глибоцької громади залишаються на дистанційному навчанні до 11 лютого 2022 року.

Роботу дошкільних навчальних закладів Глибоцької громади буде призупинено, в тому разі, якщо  рівень  відвідування  складатиме менше 50 %  загальної  кількості  дітей  в дитсадку (за  результатами  моніторингу).

Глибоцька громада