На Глибоччині підбір кадрів здійснюється на засадах рекрутингу

Служба зайнятості сьогодні демонструє нові можливості для роботодавців, зокрема, якісно та оперативно підбирає кадри для підприємств на засадах рекрутингу. Цей напрям роботи, запроваджений кілька років тому, довів свою ефективність.
🔷У роботі фахівці служби зайнятості використовують бази даних із вакансіями із різних джерел, зокрема, в оголошеннях у засобах масової інформації, сайтах пошуку роботи, соціальних мережах та під час відвідування підприємств. Це дозволяє швидко поширювати інформацію про вакансії, а отже, здійснювати підбір кадрів більш оперативно та якісно.
🔷Фахівці Глибоцької районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості активно співпрацюють з сайтами пошуку роботи www.work.ua та www.jobs.ua по регіону. Також пропозиції роботодавців оперативно поширюються через соціальні мережі Facebook та Instagram, а також у групі у Viber «Глибока Інфо».
🔷Начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Глибоцької районної філії Тетяна Вовк щоденно проводить ряд зустрічей з роботодавцями району щодо поповнення бази наявних вакансій.
☝З початку року роботодавці Глибоччини подали понад 300 вакансій, 80% з них вже укомплектовані