У Чернівцях поліцейські оперативно затримали хмельничанина за вчинення розбою

До поліції звернулася 45-річна буковинка із заявою про те, що її знайомий, погрожуючи ножем, заволодів грошима та втік. Протягом години правоохоронці розшукали чоловіка та затримали його. 
Для з’ясування обставин події на місце події виїхали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та співробітники карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області. Правоохоронці опитали заявницю та з’ясували, що її колишній співмешканець погрожував їй предметом, схожим на ніж. При цьому чоловік відкрито заволодів грошима жінки. Після скоєного правопорушник зник у невідомому напрямку.
Отримавши детальний опис втікача, поліцейські оперативно розшукали чоловіка на одній із вулиць Чернівців. Порушником виявився 35-річний житель Хмельницької області, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців.
За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.
Поліцеські затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.
Хмельничанину загрожує до восьми років позбавлення волі.
Наразі правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень на території Буковини.