Слідчі поліції розслідують обставини ДТП неподалік Чернівців

Внаслідок зіткнення автомобіля з перешкодою травмувався водій транспортного засобу. Наразі потерпілий перебуває в лікарні. Поліцейські проводять досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Сьогодні, 29 серпня, приблизно о 02:40 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в селі Великий Кучурів. На місце автопригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 5 (смт. Глибока) Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці встановили, що 27-річний місцевий житель не впорався з керуванням автомобілем «Volkswagen Golf» і допустив наїзд на огорожу містка на протилежній стороні дороги. Під час аварії кермувальник отримав численні травми і медики госпіталізували його до лікарні. Також лікарі оглянули і двох пасажирів автомобіля та після надання їм медичної допомоги відпустили додому.

За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Для з’ясування обставин аварії поліцейські призначили низку експертиз.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області