Напередодні 30-ї річниці Незалежності України у селі Черепківці Глибоцької громади відкрили меморіальну дошку загиблому Герою (ФОТО)

Загиблого героя не повернути, але пам’ять про нього завжди житиме в наших серцях.

23 серпня, у День святкування Державного прапора України та на передодні Дня Незалежності у селі Черепківці  відбулося    урочисте відкриття меморіальної дошки на честь  Ярослава Карлійчука — випускника цієї школи,  учасника ООС, який  загинув у квітні 2021 року , захищаючи  територіальну цілісність України.

 На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну-учаснику ООС були присутні рідні, друзі загиблого, педагоги та учні, громадські активісти, волонтери, земляки-учасники ООС, селищний голова Григорій Ванзуряк,  районний військовий комісар , жителі селища, директор школи Василь Каменюк, які  висловили велику вдячність сім’ї Ярослава Карлійчука за те, що виховали справжнього патріота України, який віддав за неї життя. Право відкрити меморіальну дошку було надано рідним  героя. Після чого учасники заходу поклали квіти та низько схилили голови на знак великої шани та вічної пам’яті.

      Також побратими разом з головою громади відвідали і поклали квіти до всіх загибдих героїв Глибоцької громади, які віддали своє життя за незалежність України!

Багато слів хороших та сумних  було сказано під час години пам’яті, присвяченій Ярославу.