На Буковині поліцейські задокументували дві ДТП з потерпілими та як на повороті 43-річний пасажир мікроавтобуса “Opel Vivaro” випав з транспортного засобу

Внаслідок аварій – двоє буковинців отримали тілесні ушкодження. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Вчора, 18 липня, на автодорозі у селі Бочківці Чернівецького району 37-річна жителька Дністровського району, керуючи мотоциклом, виїхала на зустрічну смугу руху та допустила зіткнення з автомобілем «Nissan X-TRAIL». Внаслідок інциденту кермувальницю медики доставили до лікувального закладу.

Інша автопригода трапилася в селі Станівці Чернівецького району. 18-річний водій мотоциклу «LIFAN», рухаючись в напрямку села Привороки, допустив зіткнення з автомобілем «Audi A6». Хлопця з тілесними ушкодженнями медики госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги. Попередньо, у кермувальника перелом плечової кістки.

За цими фактами слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Під час руху автомобіля на повороті 43-річний пасажир мікроавтобуса “Opel Vivaro” випав з транспортного засобу. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Вчора, 18 липня, до поліції надійшло повідомлення про ДТП по вулиці Південно-Кільцевій у  Чернівцях.

Відразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та співробітники слідчого управління.

Правоохоронці встановили, що 40-річний водій автомобіля “Opel Vivaro” перевозив у вантажному віксіку пасажирів. Під час руху один із чоловіків відкрив бокові двері мікроавтобуса та внаслідок здійснення повороту двоє буковинців випали з транспортного засобу, один з яких – загинув на місці події.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбачених частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські призначили низку експертиз. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області