Поліцейські задокументували аварію зі смертельними наслідками на Герцаївщині

Вчора ввечері, 29 червня, у селі Горбова внаслідок зіткнення двох транспортних засобів, травми, несумісні з життям, отримав велосипедист. Від отриманих ушкоджень потерпілий помер на місці події. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

За вказаною адресою виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (смт Герца) Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці з’ясували, що 26-річний житель села Годинівка, перебуваючи за кермом автомобіля «Mazda» на іноземній реєстрації, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з 60-річним велосипедистом, який рухався попереду. Чоловік отримав численні травми та загинув на місці ДТП. Медики, які приїхали на виклик, констатували смерть буковинця.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз та направили тіло чоловіка для проведення судово-медичної експертизи.