«Митний експеримент» реконструкції та поточного ремонту автомобільних доріг в дії

Виконавець робіт по поточному ремонту доріг фірма «ЕвроДор» розпочала  роботи в с.Черепківці та ділянки дороги від с. Тарашани Глибоцького району до м. Герца. Так у селах Тарашани та Привороки проводяться ямкові, підготовчі роботи, а у с. Станівці вже покладений перший шар суцільного асфальтового покриття.

Ці ділянки дороги були одними з найгірших в районі.

Роботи проводяться завдяки коштам «Вадул-Сіретської митниці», звідки було надано кошти у розмірі 17 міліонів гривень. Також очікуються кошти і з державного бюджету.

Очільники Глибоцького району Георгій Придій та Петро Панчук побували у селі Тереблече, де у липні була відремонтована гравійна дорога до села Горбівці. Роботи були здійснені коштами Тереблеченської ОТГ, витрачено близько півміліона гривень. На цей проміжок дороги було завезено 2800 кубометрів гравію. Зі слів голови Тереблечанської громади Валерія Саки за період проведення робіт була здійснена 21 перевірка різних служб, що дуже заважало проведенню роботи.

Отже, у 2017 році у Глибоцькому районі відбувся прорив у плані ремонту доріг, який роками не міг рушити з місця. Є надія на оптимістичну перспективу.