За клопотанням слідчих поліції суд узяв під варту чоловіка, який намагався обікрасти локомотивне депо в Чернівцях

Житель Дніпропетровської області хотів викрасти деталі тепловоза, але так і не встиг довести до кінця свої протиправні дії – поліцейські затримали чоловіка на місці злочину та вилучили крадене.

Під час відпрацювання повідомлення про крадіжку на території локомотивного депо, слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції з’ясувала, що невідомий викрав сім силових кабелів із тягових двигунів локомотива.

Поліцейські спільно із охоронцями локомотивного депо встановили крадія – 35-річного жителя міста Кривий Ріг. Співробітники поліції затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили в нього речові докази.

Слідчі поліції повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого статтею 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Також поліцейські за погодженням із процесуальним прокурором звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчий суддя підтримав клопотання і помістив зловмисника до Чернівецького слідчого ізолятора. Правоохоронці проводять досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області