На сході України загинув житель села Черепківці Ярослав Карлійчук

Сьогодні12 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил, у смузі відповідальності ОТУ “Північ”, внаслідок прицільного обстрілу збройними формуваннями московської Федерації позицій наших підрозділів  обірвалося життя  військовослужбовеця ЗС України Ярослава Карлійчука із села Черепківці. Отримане вогнепальне кульове поранення виявилося не сумісне з життям.

Щире співчуття родині, друзям, односельцям.

Вічна пам’ять солдату-захиснику! Герої не вмирають! Слава Україні!

У загиблого в зоні проведення операції Об’єднаних сил 24-річного буковинця Ярослава Карлійчука залишилися дружина, дитина і мати.

Про це у коментарі кореспонденту molbuk.ua повідомив голова Глибоцької територіальної громади Григорій Ванзуряк.

Що відомо про Ярослава Карлійчука з Буковини, який загинув на Донбасі
За його словами, Ярослав Карлійчук народився в 1996 році у селі Черепківці, закінчив місцеву школу. Мати загиблого воїна працює у військовому госпіталі, а його батько помер раніше.

Ярослав Карлійчук двічі підписував контракт про військову службу в Збройних силах України.

Він одружився у Херсонській області, у нього залишилась дружина і маленька дитина.

Що відомо про Ярослава Карлійчука з Буковини, який загинув на Донбасі
Що відомо про обстріл у зоні проведення ООС

У районі проведення ООС на Донбасі в результаті прицільного ворожого обстрілу загинув український військовослужбовець. Як повідомляє у Facebook оперативно-тактичне угрупованні “Північ”, боєць дістав смертельне кульове поранення.

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку ЗСУ. Про інцидент повідомили представникам ОБСЄ.