Двох корумпованих прикордонників виявили і затримали на Буковині

▪️Одразу двоє інспекторів прикордонної служби вирішили отримати неправомірну вигоду за сприяння у організації незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон України.
▪️Вони вимагали у місцевого жителя Чернівецької області грошову винагороду у розмірі 1300 євро💶. Половину суми громадянин мав перерахувати на банківський рахунок одного з військовослужбовців, іншу частину суми спритники забажали отримати готівкою.
Однак незаконна оборудка пішла не за сценарієм.
▪️Так, вчора у Чернівцях спільна міжвідомча група у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби по Чернівецькому загону ГВВВБ «Захід», співробітників 7 відділу 6 управління ГУ ВКР ДКР СБ України та слідчих ДБР, під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері затримала інспекторів прикордонної служби під час готівкової «транзакції».
☝️Зазначимо, що викриття та затримання хабарників у погонах стало можливим завдяки сприянню керівництва Чернівецького прикордонного загону. На даний час тривають невідкладні слідчі дії.
May be an image of 1 особа, стоїть та просто неба
<img class="j1lvzwm4" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
<img class="j1lvzwm4" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
<img class="j1lvzwm4" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
76
3 коментарі
19 поширень
Подобається

Коментувати
Поширити