24 липня Православна Церква відзначає пам’ять святої рівноапостольної Ольги, великої княгині Київської

Свята Ольга є предтечею християнізації Руси-України. Княгиня Ольга є рання зірниця перед сходом сонця, вона від Руси-України ввійшла в Царство Небесне, тому нащадки Київської Руси, діти України, прославляємо Ольгу святою, блаженною, рівноапостольною, бо вона й по смерті молить Бога за нас усіх грішних. Свята Ольга є надзвичайною особистістю серед жінок княжої доби.

В день народження cв. Княгині Ольги 24 липня, храмове свято відзначала й парафія у селищі Глибока. Це свято не просто історична подія минулих літ, а й ласка Божа для усіх жителів нашого містечка. То ж звичайно це свято відзначається в нашій парафії особливими торжествами. Святкову Божественну Літургію звершували священнослужителі  з різних парафій Глибоцького району та Чернівецької області.

На урочисті літургії були присутні представники місцевої і районної влади, а також захисники нашої країни, патріоти, учасники бойових дій з російським агресором на сході України, представники Добровольчого Українського Корпусу.

Після Божественної Літургії відправили подячний молебень з освяченням води, хресною ходою навколо храму та святковим мируванням. На завершення усіх присутніх пригощали обідом на території храму.

Бажаючі мали змогу пройтись по території храму, дізнатись багато цікавого про історію його будівництва. Так з припіднятим настроєм після молитви та й взагалі приємного проведення часу, будемо з нетерпінням чекати наступних свят.

Будемо жити з Богом і в Бозі за Його Святим Законом і здобудемо щастя тут, на землі, та у вічності! Амінь.