Біля пам’ятника Т.Г.Шевченка у Глибоці з нагоди відзначення 207 річниці від дня народження Великого Кобзаря відбулося покладання квітів

Напевне, в Україні не знайдеться жодної людини, яка у своєму житті хоча б раз не перегорнула сторінок «Кобзаря» Тараса Шевченка. Творчість цього поета можна не любити, можна критикувати, можна ставитися до неї із великою любов’ю… У будь-якому випадку байдужим вона не залишає нікого. У чому ж феномен нашого великого митця? Чому і сьогодні, твори, написані Великим Кобзарем, хвилюють, навчають, тривожать душі? Син кріпака, сирота змалку, талановитий юнак, що не має змоги розвинути свій талант художника… Про ці факти з життя Тараса Григоровича ми знаємо давно. Повторюємо їх як завчену раз і назавжди інформацію, анітрохи не замислюючись над їх справжньою сутністю: яку ж силу духу слід мати, щоб у таких умовах не зламатися, не збайдужіти душею, не зчерствіти серцем, а все думати і піклуватися про свій народ?

Сьогодні, 9 березня, 2021 року Україна відзначає 207 років від дня народження Тараса Шевченка. Віддати шану та покласти квіти до пам’ятника Тараса Григоровича прийшли заступник голови Глибоцької райдержадміністрації Василь Барарюк та керуючий справами Глибоцької селищної ради Ілля Лопуляк.

У звязку з карантином учителі та учні Глибоччини  не могли залишитися осторонь цієї епохальної події та вшановуть Великого Кобзаря онлайн.