Глибоцький районний сектор Управління ДСНС нагадує, що основна причина пожеж в зимовий час це порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електрообігрівальних приладів та пічного опалення

Шановні буковинці !

З 08.02.2021р. через несприятливі погодні умовами (намерзання ожеледі на електроопорах) в Глибоцькому районі сталося  аварійне відключення електромережі в 19 населених пунктах. На даний час на місці події працюють аварійні бригади Глибоцького РЕМ.

У зв’язку із цим Глибоцький районний сектор Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадує, що основна причина пожеж в зимовий час – це порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електрообігрівальних приладів та пічного опалення. Не залишайте їх без догляду та не доручайте нагляд за ними дітям. Не застосовуйте для розпалення печей легкозаймисті та горючі речовини – це може визвати спалах; не використовуйте саморобні обігрівачі; для захисту електромережі від коротких замкнень та перевантажень встановіть автоматичні запобіжники з каліброваними плавкими вставками заводського виготовлення; якщо дроти та кабелі електромережі проходять через стіни або перекриття з горючим оздобленням, виконайте їх в металотрубі; замініть електропроводку з пошкодженою ізоляцією.

Пам’ятайте!!! Ваше життя та здоров’я у Ваших руках