СЛАВА ВОЛОНТЕРАМ – ПАТРІОТАМ УКРАЇНИ!

Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця.

5 грудня – День Волонтера. З 2013 року цей день набув особливого сенсу.

Важко переоцінити все те, що змогли зробити ви за цей період, адже кожен з тих, хто допомагав і віддавав свій час, свої сили та ресурси на допомогу військовим і добровольцям – це волонтер.

 Стає дуже сумно і прикро, що з приходом нової Зевлади такий рух як ВОЛОНТЕРСТВО починають люди забувати! Хочеться нагадати що війна на сході України  не закінчилася. Московська зараза продовжує агресію проти України та набирає нових ще більш підступних обертів!

Загалом у світі цей день називають Міжнародний день добровольців – International Volunteer Day. Україна – єдина країна в світі, де цей день переходить у День збройних сил. Добровольці бувають не тільки в армії!

Волонтери – це мобільна резервна армія України. В ній є свої постачальники, медичні підрозділи, авторемонтні майстерні, фінансисти, медичний транспорт, служба тилу (яка виготовляє від маскувального до сухих борщиків). Навіть свої засоби масової інформації: волонтери стають відомими блогерами поки пишуть звіти у соцмережах.
Вклоняйтеся волонтерам: вони дарують нам життя, своє і наше!

Дорогі наші волонтери!
Сотні вас, цивільних, на “нулі” були частіше за сотні військових, які відслужили.

Ваш основний девіз: “А хто ж крім нас!”, але ви не розбиваєте об голови тепловізори ), хоча любите задавати один одному питання: “А ти в які батальйони чи бригади їздиш?!”)

Вітаємо ВАС, наші янголи-обереги, наші рідні люди!

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

Декілька світлин з минулих матеріалів Глибока.INFO