На полігоні «Прибан» розпочалися навчальні збори з територіальної оборони

З 29 червня по 9 липня на полігоні «Прибан» будуть приходити навчання з підрозділом територіальної оборони Кіцманського ОРВК (Кіцманською ротою охорони). На полігоні можна позмагатися у стрільбі, відпрацювати алгоритм з підготовки стрільби, завдання зі спеціальної та технічної підготовки.

Учасників навчальних зборів, які відбуваються на військовому стрільбищі загальновійськового полігону «Прибан» с Ропча, привітали голова районної державної адміністрації Георгій Придій та заступник голови райдержадміністрації Ілля Лопуляк. З вітальним словом до присутніх також звернулися військовий комісар Чернівецького обласного військового комісаріату, полковник Володимир Шведюк, заступник війського комісара Чернівецького обласного військового комісаріату Василь Маланчук та перший заступник голови Кіцманської райдержадміністрації Юрій Косар, який безпосередньо бере участь у навчанні.

З 9:00 до 00:00 по вівторках, середах та четвергах просимо утриматися від походів, туристичних поїздок поблизу полігону!