Керівництво району провело робочу зустріч щодо добудови Йорданештської школи

Комісія у складі голови Глибоцької РДА Георгія Придія, голови Глибоцької районної ради Петра Панчука, помічник нардепа Михайла Бауера, голови Йорданештської сільської ради Георгія Лютика, директора ТзОВ “Надія” Василя Бічера та народного депутата Василя Амельченко відвідали нову недобудовану Йорданештську школу. Перед цим нардеп мав зустріч з головою Глибоцької громади Григорієм Ванзуряком

В ході робочої зустрічі обговорено необхідність завершення даного об’єкту, оскільки приміщення, де на даний час навчаються діти, знаходиться в аварійному стані та відсутні умови для надання якісних навчально-виховних послуг на сучасному рівні. Напівзруйнований стан старої школи вже неодноразово ставав об’єктом об’єктивів телекамер та уваги преси.

Для завершення будівництва навчального закладу потрібні кошти в сумі 10,7 млн. грн. Завершення будівництва нової школи в селі Йорданешти дасть можливість підвищити якість освітніх послуг відповідно до потреб та здібностей учасників навчально-виховного процесу, створить сприятливі умов для подальшого розвитку загальної освіти на території села.