Шалена швидкість, круті підйоми та підвищений адреналін – у Глибоці відбулися змагання чемпіонату України з кантрі-кросу

1 листопада 2020 року у Глибоці проводилися змагання чемпіонату України з кантрі-кросу.

Вже вкотре Глибоцька мототраса зустрічає гостинно любителів мотоперегонів. Але цього разу ще дала можливість помилуватись краєвидами осіннього лісу. Адже, вдалому проведенню змагань сприяла і осіння погода. За словами Василя Ткачука, господаря траси, такої траси саме природного походження для кантрі-кросу у західному регіоні немає. Тому спортсмени мали змогу показати всю свою майстерність у цьому виді спорту. Дистанцію з однаковою радістю і спортивним азартом освоювали як суворі “вовки” мотоциклетних баталій, які пройшли вогонь і воду, так і ті, хто тільки починає свій шлях до зеніту слави, але не поступається іменитим колегам в прагненні до перемоги. Тому що траса кантрі-кросу включає в себе ділянки з набором елементів різного ступеня складності: відрізок для мотокросу, в якому переважають химерні віражі, запаморочливі трампліни і висоти; відрізок для ралі передбачає наявність доріг з ґрунтовим і піщаним покриттям і захоплюючими дух спусками. Не всім вдалося пройти ці складні ділянки: когось підвела техніка, комусь не вистачило сили волі, але всі отримали позитивний заряд енергії. Адже, незабаром прийдеться покласти своїх «залізних коней» на відпочинок і тому шалена швидкість, круті підйоми та адреналін не були зайвими.

   Хочеться відзначити вдалий виступ гонщика Миколи Інтизарова, який виступає за Глибоцький клуб «ФІЛІКРОС». Микола на великому ентузіазмі провів змагання чемпіонату та посів І-ше місце у категорії «аматор».

 На шанувальників мотоциклетного спорту очікується ще закриття сезону-2020 у Глибоці.

Текст написаний шанувальницею мотоспорту  Nata Grigyk