Семінар керівників навчальних закладів району завершив навчальний рік

На виконання річного плану управління освіти Глибоцької райдержадміністрації та за сприяння голови районної профспілки працівників освіти Світлани Лазурко 15-16 червня 2017 року відбувся виїзний семінар керівників навчальних закладів з проблеми: «Нова українська школа: концептуальні засади, виклики».

Учасникам семінару було запропоновано презентації з проблеми семінару, цікавий інформаційний матеріал та насичену програму. Райметодцентр підготував методичні рекомендації керівникам навчальних закладів з впровадження концепції Нової української школи, було презентовано досвід роботи Станівецького НВК, Купського НВК та Купського НВК № 2,- навчальних закладів, що проводили даний семінар.

У ході роботи семінару було відвідано: історико-краєзнавчий музей Гуцульщини у Верховині, музей Івана Франка у Криворівні, музей фільму «Тіні забутих предків». Незабутнє враження залишилось від сходження до одного із семи чудес Верховини – Писаного Каменю. Неповторні карпатські пейзажі подарувала Верховина, а довкола ватри, у колі друзів, колег і однодумців відбулось обговорення актуальних проблем, що хвилюють кожного освітянина. На завершення, під зоряним небом перлини Карпат, у супроводі гітари лунали улюблені пісні. Так завершився на Глибоччині 2016/2017 навчальний рік.