Кожен об’єкт, де розташована виборча дільниця має бути забезпечений первинними засобами пожежогасіння

На дільниці повинні бути вогнегасники, які є справними, вчасно проведене технічне обслуговування та розташовані в легкодоступних видних місцях.

Шановні громадяни! Наближається день виборів, у зв’язку з цим Глибоцький районний сектор Управління ДСНС України у Чернівецькій області наголошує на дотримані елементарних вимог пожежної безпеки під час виборів. Пам’ятайте, що у приміщеннях виборчих дільниць не можна захаращувати проходи та шляхи евакуації людей, а також забивати чи замикати евакуаційні двері на замки (запори), що не відчиняються зсередини. Забороняється палити цигарки в приміщеннях та поза спеціально обладнаних для цього місць, використовувати для освітлення приміщень відкритий вогонь, для опалення – саморобні електронагрівальні прилади. Також не можна влаштовувати та експлуатувати тимчасову електромережу, використовувати пошкоджені електроприлади, застосовувати в електромережі саморобні запобіжники.

Якщо пожежа все-таки виникла треба негайно повідомити пожежну охорону. Телефон Народної служби порятунку ДСНС України – «101»

 

Глибоцький РС У ДСНС