Комісія перевіряла готовність закладів освіти Глибоцької ОТГ до нового навчального року

Сьогодні, 21 серпня, провела свою роботу комісія з перевірки готовності закладів освіти Глибоцької об’єднаної територіальної громади до початку нового 2020/2021 навчального року. Комісія складалась з представників відділу освіти, молоді та спорту Глибоцької ОТГ, комунальної установи «Глибоцький навчально-методичний центр», райкому профспілки працівників освіти, представників ДСНС та відділу державного нагляду по дотриманню санітарного законодавства районного управління Головного управління держпродспоживслужби в Чернівецькій області . Всього під час роботи було відвідане 6 навчальних закладів.

Кожен огляд починався на території закладу перевіркою майданчиків, доріжок та облаштування зелених насаджень. У закладах  освіти комісія особливу увагу приділяла харчоблокам та медблокам, відвідувала актові та спортзали, оглядала вибірково класи. У школах, крім території та харчоблоків, перевіряли також організацію роботи і оснащення майстерень, фізичних та хімічних кабінетів на відповідність техніці безпеки.

Багато часу комісія приділила початковим класам НУШ (Нової української школи), які сьогодні обладнані у кожній школі. Це нові класи, що мають якісне оснащення: одномісні парти, що можна переміщати по класу, міняючи розташування.

   Комісія ретельно перевірила всі заклади освіти Глибоцької громади, та визначила, що вони готові до початку нового року і зустрічі дітей.

Новий Вовчинець

Черепківка

Михайлівка

Червона Діброва

Глибоцька гімназія

Глибоцький ліцей