Глибока приймала обласні змагання серед кращих бригад розподільних мереж ПАТЕК «Чернівціобленерго»

Сьогодні на навчально-тренувальному полігоні Глибоцького РЕМ відбулись традиційні фінальні змагання професійної майстерності серед кращих бригад розподільних мереж ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго».

Початок змагань розпочався з підняття Державного Прапора. З вітальними словами виступили голова правління компанії Олександр Лозовий, голова Глибоцької ради Петро Панчук, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Коломієць та голова Глибоцької ОТГ Григорій Ванзуряк.

Ці щорічні змагання вже стали доброю традицією серед енергетиків краю, вони є не тільки яскравим підсумком майстерної роботи наших працівників, а й хорошим приводом для обміну досвідом у роботі та навчанням безпечних умов праці в електроустановках.

Дванадцять бригад районних РЕМ змагались за першість в професійній майстерності. Окрім показу своїх професійних вмінь, учасники змагань мали можливість навчитись кращим методам та прийомам безпечного і якісного виконання робіт із застосуванням необхідних пристосувань й матеріалів.

Впродовж кількох етапів змагань учасників оцінювали на якість знання з охорони праці та технічної експлуатації, зняття з електроопори потерпілого працівника, ураженого струмом, перевіряли вміння заміни прохідного ізолятора на електроопорі. Бригади розподільчих мереж показали, також , високий рівень знань на етапі з монтажу абонентського відгалуження від лінії з самоутримним ізольованим проводом.

Переможцем регіональних змагань став Глибоцький РЕМ. Друге призове місце здобув Новоселицький РЕМ. Третє місце в регіональних змаганнях виборов Путильський РЕМ.

Голова правління ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго» О.Лозовий привітав переможців з заслуженими високими званнями та всіх учасників змагань, відзначив що проведення таких змагань відроджується та набуває кращих традицій. Свідченням є високий професіоналізм наших працівників та якісний рівень й підготовка до проведення змагань. Побажав енергетикам й надалі щоденно дотримуватись цього високого кваліфікаційного рівня й майстерності у роботі, адже, високий результат має бути пріоритетним для кожного працівника Компанії.