Після карантину повністю відновило прийом громадян Управління ДМС у Чернівецькій області

Звертаємо увагу буковинців, що у зв’язку покращенням епідемічної ситуації на території Чернівецької області та пом’якшенням карантинних заходів з 13 липня 2020 року повністю відновлено прийом громадян в Управлінні ДМС у Чернівецькій області.

Оформлення та видача паспортних документів здійснюється щодня відповідно до визначеного розпорядку роботи обласного апарату та районних структурних підрозділів Управління.

Нагадуємо, що Управління (м. Чернівці, вул. Шептицького, 25) та Чернівецький МВ УДМС у Чернівецькій області (м. Чернівці, вул. Руська, 248-М) працюють згідно визначеного розпорядку  роботи з понеділка по четвер з 09.00 до 18.00, у п’ятницю – з 09.00 до 16.45.

Районні структурні підрозділи працюють згідно визначеного розпорядку роботи з вівторка по п’ятницю з 09.00 до 18.00, у суботу – з 09.00 до 16.45.

Додатково повідомляємо, що з 14 липня Чернівецьку область буде підключено до електронного сервісу «Електронна черга». Забронювати місце у черзі можна на сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html .

Управління ДМС у

Чернівецькій області