Звернення селищного голови стосовно можливого перекриття автомобільного руху в Глибоцькій громаді

Шановні жителі Глибоцької громади, станом на 12 годин 30 березня на території громади зафіксовано 3 випадки хворих на covid-19:

смт. Глибока –  2 хворих

с. Стерче – 1 хворий

Свідомо розуміємо, щоб уникнути подальших захворювань, найближчим часом нам потрібно буде обмежити вїзди і виїзди  населених пунктів, дане рішення приймає обласна комісія коли хворих 5  і більше.

Такі заходи супроводжуються виписом спеціальних дозволів, перепусток, для людей, які працюють за межами та в межах громади, з інших сіл для доставки продуктів та інших необхідних речей.

З метою, щоб  час, коли ми введемо ці заходи для вас не став несподіванкою, прошу зараз всіх попередньо для отримання перепусток зареєструватись за відповідною електронною формою.

В приміщенні селищної ради готуватимуться перепустки без попередніх контактів з людьми і в тамбурі вони будуть лежати для видачі в спеціальних коробках .

Жителів інших сіл просимо звернутись до роботодавців, установ та організацій, які розташовані на території Глибоцької ОТГ для виписки посвідчень та довідок заздалегідь.

Звертаюсь до всіх з розумінням поставитись   до обмежувальних заходів та попередньо зареєструватись.

Довідки або спеціальні посвідчення для таких осіб виписують керівники організацій.

Анкета для жителів ОТГ, щодо видачі перепусток 
Для виїзду або вїзду в громаду автомобільними шляхами, вам потрібна буде спеціальна перепустка, яку ви можете отримати в Глибоцькій селищній раді, після проходження цієї анкети
зайти по посиланню