В Глибоці відзначили учнів-переможців змагань “Юна еліта – 2017”

Сьогодні, 24 травня, відбулася щорічна урочиста церемонія відзначення учнів району, які стали переможцями обласного та державного етапу інтелектуальних змагань «Юна еліта – 2017».

Почесних гостей урочистостей – заступника голови Глибоцької райдержадміністрації – Віталія Кириловича Коломійця, голову Глибоцької районної ради- Петра Володимировича Панчука, голову Глибоцької ОТГ- Григорія Степановича Ванзуряка, – представила завідувач районним методичним центром управління освіти Олеся Сидорівна Намака.

Серед запрошених на свято були представники районної преси;  керівництво районних відділень Ощадбанку та Приватбанку – фінансових структур, що підтримують юну інтелектуальну обдарованість; дирекції шкіл, ліцеїв, навчально-виховних комплексів та гімназії і, звичайно – гордість, надія, інтелектуальний потенціал нації, майбутнє України – 54 учня району, що власною працею, інтелектом, наполегливістю вибороли перемоги на обласному та державному етапах інтелектуальних змагань і конкурсів.

Першим зі словами вітання до присутніх звернувся начальник управління освіти Василь Іванович Барарюк, котрий наголосив, що юна інтелектуальна еліта району і цьогоріч вкотре довела, що у навчальних закладах Глибоччини працюють високопрофесійні педагоги і навчаються найкращі учні.

Для вітання учнів та вручення грошової премії та цінного подарунка  були запрошені  Георгій Васильович ПридійПетро Володимирович Панчук, голова  Тереблеченської ОТГ Валерій Федорович Сака та Глибоцький селищний голова, голова Глибоцької ОТГ Григорій Степанович Ванзуряк.

Від імені учнів – переможців до присутніх звернулась Гринчишен Кароліна, учениця 11 класу Глибоцького ліцею ( призер конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт в БМАНУМ – ІІ місце), лідер учнівської районної ради.

На завершення урочистотей начальник управління освіти Василь Іванович Барарюк вручив директорам кращих шкіл району та ОТГ Сертифікати, які  засвідчують, що дані заклади  плекають інтелектуальну еліту району.

Пролунали окремі слова подяки педагогам, батькам, працівникам управління освіти, методичного центру за вміння розпізнати талант і всебічне вприяння його розвитку, найбільшим фінансовим установам України – ОЩАДБАНКУ ТА ПРИВАТБАНКУ за можливість подарувати кожній дитині «Кобзар» – настільну книгу кожного свідомого українця, патріота держави та висловлена щира вдячність районній владі за те, що дбає про удосконалення освітнього простору району та вшанування творчих учнів, талановитих, педагогів та відзначення кращих керівників навчальних закладів.