Курсанти ВВНЗ – гордість батьків та майбутній щит Держави

Навчання у військово-навчальних закладах – відповідальний період у житті молодої людини. Саме в цьому віці виявляється посилений інтерес до світоглядних питань, закріплюються життєві позиції та патріотизм, погляди й переконання набувають системності. Курсантський вік – це вік, коли наступає розумова, вольова, емоційна та фізична зрілість.

Одним з таких молодих юнаків нашого району є Калінін Денис Віталійович, який навчається в Львівській Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.  Отримавши загально-середню освіту вирішив піти по стопам свого батька, офіцера Збройних Сил України  Калініна  Віталія Прокоповича і також стати офіцером.

Зі слів курсанта, цікавими і захоплюючими для молодих юнаків є заняття   з вивчення новітньої техніки,  професійно-орієнтованих предметів, спеціальних та тактичних дисциплін. Також, на території академії  розташований один з найбільших спортивних комплексів України, що надає  змогу  тренуватися курсантам поряд з відомими спортсменами України.

«Я  відчуваю велику гордість за свого сина, який  за час навчання змінився в кращу сторону, змужнів, став відповідальнішим та самостійним. Маю  надію, що він стане справжнім офіцером та захисником своєї Держави» – зазначив батько Дениса.