У селі Валя Кузьмина на автодорозі сполученням Чернівці-Тереблече зіткнулися «Mercedes-Benz Sprinter» та «Skoda Octavia»

Дівчину з переломом стегна відвезли в лікарню. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими надійшло до поліції сьогодні, 8-го грудня, приблизно о 2:20. У селі Валя Кузьмина на автодорозі сполученням Чернівці-Тереблече зіткнулися «Mercedes-Benz Sprinter» та «Skoda Octavia», повідомляють на сайті Нацполіції в Чернівецькій області.  На місці автопригоди слідчо-оперативна група Глибоцького відділення поліції встановила, що 26-річний водій мікроавтобуса не врахував стану дорожнього полотна, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з легковиком.  Під час ДТП пасажирка «Skoda Octavia» отримала тілесні ушкодження. З переломом стегна жінку доставлено до лікарні.

За фактом автопригоди слідчі Глибоцького відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Для з’ясування всіх обставин ДТП призначено низку експертиз, проводиться досудове розслідування.

Джерело:  Сайт http://acc.cv.ua/