Питання без уваги не залишаться

Упродож минулого тижня народний депутат Георгій Тімиш провів кілька зустрічей на Глибоччині із своїми виборцями.

Зокрема, мав розмову із працівниками культури, з якими обговорив ряд актуальних питань. Георгій Іванович проінформував присутніх щодо сприяння ремонту доріг у селах Горбівці, Тереблече, Старий Вовчинець, Кам’янка, Черепківка, Станівці, Молодія, Коровія, Йорданешти та Багринівка.

Пообіцяв відгукнутись щодо  фінансування енергозберігаючих технологій у приміщеннях закладів культури та ремонту бібліотек. Нардеп також запропонував налагодити співпрацю із відповідними фахівцями факультету слов’яністики університету міста Клуж-Напока (Румунії та Буковини).

Водночас культпрацівники Черепківки висловили щиру подяку Григорію Івановичу за фінансову допомогу в ремонті Будинку культури їхнього села.

А 5 травня Григорій Тіміш провів прийом громадян у селі Червона Діброва. Тут він передусім висловив готовність допомогти в оновленні лінії електропостачання, заміні трансформатної підстанції, аби створити умови для належного забезпечення подачі електроенергії, зокрема обігрівання осель. Григорій Іванович разом з представниками громади оглянув територію місцевої Січі, пообіцяв віднайти певні кошти для її облаштування у проведенні тут фестивальних заходів.

Костянтин Горячко, помічник-консультант народного депутата України Григорія Тімиша

Матеріал розміщений на правах реклами. З питаннями розміщення рекламних матеріалів звертайтеся за телефонами (099) 325 61 06, (098) 445 80 77