Задля остаточної газифікації селища за мостом громадянам потрібно сплатити борги

У Глибоці відбулися збори громадян щодо газифікації селища за мостом. На зборах був присутній представник Громадського газового товариства «Темп-2004»  Василь Балан, голова Глибоцької селищної ради Григорій Ванзуряк та керуючий справами селищної ради Василь Зеленівський .

Розводка газопроводу по селищу була прокладена ще  років 9-10 тому. Наразі роботи по підводці газу до ГРП-2 завершені, але не всі мешканці проплатили заборгованість.

Хтось вже повністю виплатив всю суму, хтось винен половину, а хтось заплатив зовсім нічого – 300-500 грн. Жителі роблять заручниками один одного. Тож вирішуватиме долю газифікації цієї частини селища будуть самі його мешканці. Якщо хтось вже не хоче, або немає змоги підключитися до газової мережі, він повинен сповістити про своє рішення громадському газовому товариству «Темп-2004». Саме цьому питанню і були призначені збори.

Також на зборах було прийнято рішення зобов’язати мешканців  протягом двох тижнів упорядкувати стояки та забетонувати так звані пакети, щоб газові служби мали змогу проводити подальші роботи згідно плану.