ШКОЛЯРІ ГЛИБОЧЧИНИ ЗНАЙОМИЛИСЯ З БДМУ

Для учнів Глибоцької гімназії та ліцею фахівці служби зайнятості організували та провели професіографічну екскурсію до Буковинського державного медичного університету.
Таким чином школярі знайомляться зі спеціальностями, які вони можуть обрати, а також отримують багато інформації з першоджерел, спілкуючись з фахівцями своєї справи.
Про умови та правила прийому до БДМУ, про напрями і спеціальності, за якими проводиться навчання в університеті, про перспективи, що відкриваються перед студентами навчального закладу, розповів відповідальний за професійно-орієнтувальну роботу кафедри фізіології ім.. Я.Д. Кіршенблата ВДНЗ України доцент Віктор Гордієнко.
Також асистент кафедри Сергій Кисилиця провів екскурсію факультетом. Зацікавленість виявили не лише цьогорічні випускники шкіл, а й ті, кому ще кілька років доведеться чекати на атестат про середню освіту. Це засвідчує, що вибір майбутньої професії стає ще більш зваженим та вивіреним.
У свою чергу директор Глибоцького районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Лілія Гринчешен наголосила: «Майбутню професію потрібно обирати до душі, щоб робота потім подобалась і приносила задоволення, адже людина повинна бути щасливою в повному розумінні цього слова».